A Szakrális Nő - Nőiségünk Újjászületése

Kedves Nőtársaim, egy mélységeket érintő, magasságokat átívelő 9 alkalmas tanfolyamra invitállak benneteket, mely kapcsán végighaladunk a  női életszakaszokon, a hozzájuk kapcsolódó női szerepeken, átbeszéljük azok kihívásait, hogy mit tudunk tenni azért, hogy azokat minél harmonikusabban éljük meg a hétköznapi életünkben.  Tanulunk a nő energiarendszer és a női lélek sajátosságairól, bölcsességünket hordozó ciklikusságunkról, a női egészségről, életünket/életvitelünket meghatározó mintákról, hitrendszerekről, azok feloldási lehetőségeiről. Más szóval a múltunkról, a jövőnkről, hogy a jelenünkben félelmek, kényszerek nélkül minél kiteljesedettebben élhessünk!  

A gyakorlatok kapcsán rálátunk arra, hogy vajon önmagunkhoz hűen, teljes nőként éljük e életünket? Hol vannak az elakadásaink, milyen blokkok kötik gúzsba női bölcsességünk megélését, belső ragyogásunk kiárasztását, örömmel, életszerelemmel teli mindennapjainkat, párkapcsolati harmóniánkat, önmegvalósító kreativitásunkat, önbecsülésünket, női egészségünket, a megfelelés és kényszermentes létet szeretteink körében, női szerepeinknek megfelelő feladatok örömteli elvégzését.

A tanfolyam 9 egymásra épülő alkalom, 9 hónapon keresztül, melyek között otthoni gyakorlatokkal mélyítjük el és ültetjük át hétköznapi életünkbe a tanultakat, megtapasztaltakat. A 9. alkalom után egy beavató szertartással tesszük fel a koronát a megtett útra, a bennünk végbemenő változásokra, az újjászületett Nőre!

Alkalmazott gyakorlatok és módszerek: elméleti előadás a témához kapcsolódóan jegyzettel, női jóga, táncmeditáció, imagináció, relaxációs technikák, önismereti gyakorlatok, otthon feladatok.  Mindezt egy emészthető, hétköznapokban átültethető szinten, kezdők részére is. A tanfolyami alkalmak egymásra épülnek, a csoport egy intim zárt női kört képez, így becsatlakozás nem lehetséges. Egy-egy  hiányzás esetén pótlás megoldható.

Dátum: szombatonként  14.30 – 18.00. október 21., nov. 18., dec.16.,jan.20., febr.17.,márc.17., ápr.15., máj.12., jún.9.

Ár:  7.000 Ft / alkalom, Helyszín: Sólámpás Sóbarlang, 1221 Kőérberki út 26.

Előzetes jelentkezés szükséges: ikeszi@yahoo.com, 0630 602 7607.

Hívlak és várlak nagy szeretettel , határtalan lelkesedéssel erre az izgalmas utazásra, e tápláló, emelő, gyógyító női körbe!

Keszi Ildikó