10 alkalmas gyakorlatfókuszú Terápiás Női Jóga tanfolyam:

Várlak nagy szeretettel egy 10 alkalmas terápiás női jóga tanfolyamra, melynek keretein belül figyelmünket a nőiségünkre, női szerveinkre, női energiarendszerünkre, női lelkünk sajátosságaira fordítjuk.
Egy nagyon mély tisztuló, gyógyuló folyamatot indítunk el, mely segíti a női test-lélek harmonizálását, nőiségünk kiteljesedését akadályozó blokkok feloldását, megtámogatja az öngyógyító folyamatokat. A foglalkozásokat egy rövid elméleti áttekintéssel kezdjük (kb. 30 perc), majd az adott témára felfűzött célzott gyakorlással folytatjuk (kb. 90 perc). A tanfolyamot kifejezetten ajánlom azoknak a hölgyeknek, akiknek:
- van valamilyen konkrét női problémájuk (ciszta, mióma, endometriózis, meddőség, visszatérő gyulladások, inkontinencia stb.)
- szexualitással kapcsolatos problémák
- úgy érzik, hogy mindennapjaikban (család, munkahely stb.) dominánsabban „férfi” szerepbe kényszerülnek
- szeretnének mélyebb önismeretre szert tenni
- szeretnék nőiségüket jobban megélni, kibontakoztatni vagy egyszerűen csak szeretnék kipróbálni a jóga ezen ágát

Minden alkalom után jegyzetet, otthoni gyakorlási javaslatot kapnak a résztvevők, mellyel az adott témát még mélyebben meg tudják dolgozni.
A legfontosabb témakörökön túl a résztvevők szándékainak és test-lelki állapotának megfelelően módosul és bővül a tanfolyam tematikája.

A tanfolyamot minden résztvevővel (igény szerint) egy egyéni terápiás alkalommal zárjuk, átbeszélve itt a főbb fókuszpontokat, a további teendőket, hogy a tanfolyamon elsajátított ismereteket teljesen személyre szabva immár a mindennapi életbe átültetve kamatoztathassa minden hölgy, testi-lelki harmonizálása, gyógyulása érdekében.
Egy intim zárt női csoportba várlak nagy szeretettel! Max. létszám 9 fő.

Helyszín: Zen-Kert Studió, Fehérvári út 45-53.
Ár: 30.000 Ft / 10 alkalom, inkl. jegyzeteket, otthoni gyakorlási javaslat
+ 5.000 Ft / egy másfél órás egyéni terápiás alkalom (igény szerint, nem kötelező)
Időpont: március 28-tól május 30-ig, minden szerdán 9.00 – 11.00.
Jelentkezés: ikeszi@yahoo.com