Magamról

"Én nem gyógyítalak, segítek csupán, hogy jobban legyél. Az Élet nyelvén szólok Hozzád, s a jóga a hang, mely visszhangra lel Benned. Ha utat talál, ha engeded. Nem nekem, magadnak...Veled maradok, míg hitté érnek szívedben a hangok, és megtanulsz szeretni. Magadat, s az életet, amit választottál. És mikor elengedem a kezed, hálás leszek, hogy szél lehettem a szárnyaid alatt...Mert REPÜLNÖD...egyedül KELL."  (Tóth Éva )

Várlak nagy szeretettel jógafoglalkozásaimon! Keszi Ildikó

Szakmai Önéletrajz:

2006-2007 Hatha Jóga Oktató Képzés a Sivananda rendszerben. A Sivananda módszer a Nemzetközi Jógaszövetség és a Magyar Jógaoktatók Szövetsége Egyesület (MJSZE) által elismert képzési módszer. Veres András Omkár és Nothnagel Judit Hanumann vezetésével.
2007 Birthlight  Kismama Jógaoktató Képzés- Toldy Csilla vezetésével, aki hazánkban honosította meg a Birthlight Kismama Jógát.
2007-2008 Mozgásszervi és gerinc betegségek megelőzése és orvoslása jógaterápiával – Bene Máté vezetésével.
2009 Babás Jóga Oktató Képzés a Birthlight módszer alapján – Padma Jógastúdió/Bálint Gyöngyi vezetésével
2009-2011 Nalíni Női Jóga Oktató Képzés  – Padma Jógastúdió/Bálint Gyöngyi vezetésével.
2011-2012 Hatha Jóga oktatói továbbképzés workshopjai - Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola  - Medvegy Gergely vezetésével.
2013 – 2014 Egy Asszony Éve – Női Jóga és Önismereti képzés - Gáborjáni Réka
2015 - 2017 Lélekszerelés - Betegségek és krízisek lelki okainak feltárása és feloldása - Somogyi Péter
2017 -          Női Jógaterápia - Mezősi Anna, Kornhoffer Tünde
 

Egyéb workshopok, továbbképzések: Kismama jógás továbbképzés: Fájdalom, mint vándorbot – Gáborján Réka vezetésével, Szülésfelkészítés – Gábroján Réka vezetésével, Dr. Indu Arora - jógaterápia nőknek és ayurveda a várandóság alatt,  Ayurvedikus Öngyógyítás - Bhaktivedanta Hittudomnyi Főiskola. Méh Mágiája workshop sorozat Gáborjáni Réka vezetésével. Nagy hatással voltak rám MajorAnna Maona Lélektánc órái és műhelyei!

Ez úton is hálás köszönet Tanáraimnak!