Vélemények

Tanítványaim tollából hálás köszönettel:

J.A: Leírnék még pár gondolatot, amit próbáltam többször is elmondani óra után, de nem sikerült :)

- Már az első óra fantasztikus élmény volt! Nagyon tetszik, hogy van ráhangolódás rész, érzem, hogy mennyit segít megérkezni és hogy mennyit számít a pozíciók végrehajtásában! :)

- Egy valódi csodának éltem meg, hogy miközben próbálkozom a gyakorlatot megfelelően végrehajtani, közben nemcsak értem, de fel is fogom az instrukciókat, melyetk világosak, pontosak, jól követhetőek, és sokat segítenek.

- Nem is gondoltam volna, hogy a mély légzés mennyit tud segíteni nehéz pózokban. Ledöbbentem rajta :)

- Mióta járok Jógázni, sokkal jobban megismertem magam, és ez jó érzés. Pl fogalmam sem volt, hogy tudom dönteni a medencémet - ez sokat segített a derékfájásom csökkentésében is.

- Hihetetlen, mennyire összhangban van az, amiket csinálunk, és amit bírok. Valahogy mindig az az érzésem, hogy pont addig tartunk ki egy pózt, amíg éppen bírom. Ez egyébként minden alkalommal nagyon nagy sikerélményt okoz: nagyon kifáradok, de tele vagyok sikerélménnyel. :)

- És az igazi varázslat nekem a relaxáció a végén. Annyira benne vagyok általában, hogy nehéz leírni is. Sokszor érzek közben teljes eufóriát, szétáradó hálát, vagy egyszerűen csak a súlytalan könnyedséget. Én nadizom amúgy, meditálgatok is, de ez a relaxáció a végén nagyon működik. A hangod, és ahogy mondod, és amilyen zenéket használsz.... minden nagyon jól együttvan, ha ezt így írhatom :)

- Azért kezdtem el jógázni, mert valami olyan mozgást kerestem, ami fejleszt is, értelme is van (súlyzásnak pl sok értelmet a célján kívül nem látok), ami nem túl intenzív és rugalmasabbá tesz. Ennél sokkal többet kaptam minden órán, nagyon hálás vagyok érte, köszönöm! 

J.A.