A Szakrális Nő - Nőiségünk Újjászületése

Kedves Nőtársaim, egy mélységeket érintő, magasságokat átívelő 9 alkalmas tanfolyamra invitállak benneteket, mely kapcsán végighaladunk a női életszakaszokon, a hozzájuk kapcsolódó női szerepeken, átbeszéljük azok kihívásait, hogy mit tudunk tenni azért, hogy azokat minél harmonikusabban éljük meg a hétköznapi életünkben.

Tanulunk a nő energiarendszer és a női lélek sajátosságairól, bölcsességünket hordozó ciklikusságunkról, a női egészségről, életünket/életvitelünket meghatározó mintákról, hitrendszerekről, azok feloldási lehetőségeiről. Más szóval a múltunkról, a jövőnkről, hogy a jelenünkben félelmek, kényszerek nélkül minél kiteljesedettebben élhessünk!

A gyakorlatok kapcsán rálátunk arra, hogy vajon önmagunkhoz hűen, teljes nőként éljük e életünket? Hol vannak az elakadásaink, milyen blokkok kötik gúzsba női bölcsességünk megélését, belső ragyogásunk kiárasztását, örömmel, életszerelemmel teli mindennapjainkat, párkapcsolati harmóniánkat, önmegvalósító kreativitásunkat, önbecsülésünket, női egészségünket, a megfelelés és kényszermentes létet szeretteink körében, női szerepeinknek megfelelő feladatok örömteli elvégzését.

A tanfolyam 9 egymásra épülő alkalom, 9 hónapon keresztül, melyek között otthoni gyakorlatokkal mélyítjük el és ültetjük át hétköznapi életünkbe a tanultakat, megtapasztaltakat. A 9. alkalom után egy beavató szertartással tesszük fel a koronát a megtett útra, a bennünk végbemenő változásokra, az újjászületett Nőre!

Alkalmazott gyakorlatok és módszerek: elméleti előadás a témához kapcsolódóan jegyzettel, női jóga, táncmeditáció, imagináció, relaxációs technikák, önismereti gyakorlatok, otthoni feladatok. Mindezt egy emészthető, hétköznapokban átültethető szinten, kezdők részére is. A tanfolyami alkalmak egymásra épülnek, a csoport egy intim, zárt női kört képez, így becsatlakozás nem lehetséges. Egy-egy hiányzás esetén pótlás megoldható.

Dátumok: szombatonként 9.00 - 13.00. október 27., november 24., december 8., január 12., február 9., március 9., április 13., május 18.

Előzetes jelentkezés szükséges: ikeszi@yahoo.com, 0630 602 7607. Minimum 10, max. 15 fő.
Ár: 7.000 Ft / alkalom. Helyszín: XXII. Kőérberki u. 26. Sólámpás Teaház és Egészségközpont.

Hívlak és várlak nagy szeretettel , határtalan lelkesedéssel erre az izgalmas utazásra, e tápláló, emelő, gyógyító női körbe!